با ما تماس بگیرید: ۰۰۱-۲۰۲-۷۷۰-۰۱۱۸

لطفا توضیح دهید مرکز منطقه ای چگونه جایی است؟

مرکز منطقه ای نهادی است که مورد تایید اداره مهاجرت آمریکا قرار گرفته و مجوز لازم را اخذ کرده است. مرکز منطقه ای پروژه های EB-5 و پروژه های مورد پشتیبانی که شامل شرایط برنامه EB-5 هستند سرمایه دریافت میکند. مرکز منطقه ای این سرمایه را جهت میزبانی پروژه دریافت کرده و در اختیار ٖپروژه قرار میدهد.

در مورد برنامه EB-5 مرکز منطقه ای از منظر اداره مهاجرت آمریکا در اینجا بیشتر بخوانید

مروری کلی بر پروسه سرمایه گذاری EB-5

مبلغ سرمایه گذاری 500,000 دلار در”مناطق تعیین شده ایجاد شغل” میباشد و همچنین 1,000,000 دلار در مناطق تعیین نشده. این سرمایه ها درحساب تضمینی مرکز منطقه ای محفوظ میماند. مرکز منطقه ای باید مورد تایید اداره مهاجرت آمریکا قرار گیرد. تمام سرمایه ها در زمان سرمایه گذاری باید تحت ریسک باشند. اداره مهاجرت آمریکا، سرمایه گذاران  را ملزم میکند تا حداقل 10 شغل دائم را از طریق سرمایه گذاریشان ایجاد کنند. از آنجا که سرمایه گذار موظف به ایجاد شغل و گزارش آن میباشد، کارآفرینی از طریق مرکز منطقه ای یکی از حیطه های ارزشمند برای سرمایه گذار است. پروژه ای که در آن سرمایه گذاری شده شغل های مستقیم وغیرمستقیم را ایجاد میکند.

برنامه EB-5 در سال های اخیر به دلیل عملکرد بالا و توجه زیاد سرمایه گذاران محبوبیت بسیاری پیدا کرده است. این برنامه امکان گرفتن گرین کارت رابرای سرمایه گذاران با سرعت بیشتری فراهم میکند.

سرمایه گذاران EB-5، سرمایه گذاران غیرفعال هستند وهیچ نیازی به زندگی در نزدیکی مکان سرمایه گذاریشان ندارند. فعالیت های EB-5 بسیار منعطف است. این خصوصیت برای سرمایه گذاران مختلف بسیار مطلوب میباشد.

در مورد مزایای سرمایه گذاری EB-5  بیشتر بخوانید.

لطفا تفاوت مدل وام EB-5 و سهام EB-5 را شرح دهید؟

مدل سهام EB-5

مدل سهام متعلق به پروژه هایی است که مالکیتی را در تجارت و یا املاک ایجاد مینمایند. هنگامی که یک پروژه جدید ایجاد میشود، سرمایه گذاران EB-5 یک مشارکت محدود را با پروژه شروع میکنند. پول سرمایه گذاری شده برای خرید و ساخت ملک یا برای سرمایه گذاری در تجارت های نوپای اقتصادی استفاده میشود. در مدل سهام، سرمایه گذاران بصورت سرمایه گذاری محدود میباشند که در پروژه ها بصورت سهامدار غیر فعال سهام مالکیت دارند.

مدل وام EB-5

مدل وام شامل سرمایه ای است که بصورت وام برای شروع پروژه مرکز منطقه ای EB-5 به وام گیرنده داده شده است. سرمایه گذاران و مرکز منطقه ای با ایجاد یک مشارکت خاص به وام گیرنده وام میدهند. این وام شامل بهره بوده که بسته به نوع قرارداد و طرح تجاری پروژه ها بازپرداخت میشود.

چه کسانی می توانند از طریق مرکز منطقه ای EB-5 به ایالات متحده مهاجرت کنند؟

برنامه EB-5 برای سرمایه گذارانی مناسب است که نمی خواهند خودشان به طور فعال یک تجارت را در آمریکا مدیریت کنند.

EB-5 در بین خانواده هایی که علاقمند هستند فرزندانشان مهاجرت کنند بسیار متداول است. اکثر اوقات خانواده ها پولی را به فرزندان خود هدیه میکنند تا شرایط مهاجرت، تحصیل، کار و اقامت فرزندان خود را در آمریکا ایجاد نمایند. علاوه براین، برنامه EB-5 یک گزینه ارزشمند برای سرمایه گذارانی هست که می خواهند شرایط مهاجرت را برای همسر و فرزندان خود فراهم کنند در حالیکه خودشان در کشور مبداء مستقر بوده و قادر باشند به صورت توریستی به آمریکا سفر کنند. از طریق دریافت نکردن اقامت، آنها می توانند از پرداخت مالیات داخل آمریکا معاف شوند.

لطفا راه اخذ شهروندی از طریق برنامه EB-5 را توضیح و شرح دهید چگونه کار میکند؟

برای اخذ شهروندی آمریکا از طریق برنامه EB-5  سرمایه گذار ابتدا گرین کارت موقت را دریافت مینماید و بعد از گذشت ۲ سال در صورت شامل شدن شرایط اداره مهاجرت آمریکا وی گرین کارت دایم خود  (که مدت اعتبار آن ۱۰ سال است) را دریافت مینماید. بعد از گذشت ۵ سال از زمان دریافت گرین کارت موقت وی میتواند در صورت داشتن شرایط لازم  برای اخذ شهروندی دایم و پاسپورت آمریکا اقدام نماید.
لازم به تذکر است که در مدت ۵ سال ذکر شده متقاضی ۲ سال و نیم آن را میبایستی حتما در آمریکا سکونت داشته باشند. که این برای مثال در مورد سرمایه گذارانی که در آن 5 سال  سفرهای زیادی داشته اند و مجموعا کمتر از 2.5 سال آنرا در آمریکا گذرانده اند بیشتر خواهد بود.

آیا ممکن هست که سرمایه گذاری که سرمایه متعلق به وی میباشد، برای اقامت اقدامی ننموده، اما برای خانواده خود درخواست اقامت کند؟

بله , این خیلی عادی و ساده است و در عین حال یکی از تکنیک های مالیاتی نیز به حساب می آید که شخصی که سرمایه متعلق به وی میباشد ثبت نام برای ویزا نکند و تا زمانی که شهروند امریکا نباشد و کمتر از 6 ماه در آمریکا حضور داشته باشد, شامل سیستم مالیاتی آمریکا نمیشود. اگر در آینده وی تصمیم گرفت به خانواده اش ملحق شود و شهروندی آمریکا را بپذیرد او میتواند از طریق همسرش اقدام کند که این پروسه معمولا بین 6 تا 8 ماه بطول می انجامد.

وقتی سرمایه گذار شهروندی آمریکا را گرفت، آیا میتواند شغل خود را در زادگاه خود ادامه دهد؟

 زمانی که سرمایه گذار سکونت آمریکا را دریافت کرد با در نظر گرفتن قوانین آمریکا امکان دارد شغل و سرمایه خود را که در خارج از آمریکا است داشته باشد . داشتن یک برنامه برای پرداخت مالیات خیلی مهم و حیاتی خواهد بود. بهتر است با یک متخصص مالیاتی مشورت کند.

خصوصیات پروژه MD-ALPHA که مورد علاقه سرمایه گذاران است کدام است؟

مدیران ارشد و کارمندان شرکت MD-ALPHA در کپیتال دیتا سنترز تجربه های فراوانی در زمینه های فنی و تجاری دارند. دارا بودن برنامه تجاری با ملزومات EB-5 از جمله خصوصیات دیگر این پروژه است. همچنین ملک مورد نیاز این پروژه خریداری شده و پروژه از طرف سازمان های محلی از جمله سازمان شهر, ایالت و بخش به طور جدی حمایت میشود. این پروژه در “منطقه تعیین شده ایجاد شغل” قرار گرفته و در نتیجه میزان مورد نیاز برای سرمایه گذاری در آن تنها 500,000 دلار میباشد. همچنین میزان کارآفرینی این پروژه 20 در صد بیشتر از مقدار مورد نیاز برای برنامه EB-5 میباشد که از خصوصیات بارز آن میباشد.

در مورد شرایط اداره مهاجرت آمریکا برای ایجاد شغل های مورد نیاز EB-5 بیشتر بخوانید.

آیا سرمایه گذاری EB-5 باید الان انجام شود ؟

از آنجایی که پروژه MD-ALPHA هم اکنون آماده پذیرش سرمایه گذار است و تعداد سرمایه گذارانی که پذیرفته میشوند نیز محدود به تنها ۳۰ نفر میباشد، بطور جدی پیشنهاد میکنیم که فرصت را از دست ندهند و هرچه زودتر درسرمایه گذاری دراین پروژه اقدام نمایند. چون این پروژه آماده پذیرش سرمایه گذاران خود میباشدو با توجه به تغییرات احتمالی در سیاست آمریکا و همچنین برنامه EB-5 که شرایط را برای سرمایه گذاران سخت تر خواهد کرد، قاطعانه پیشنهاد میکنیم، سرمایه گذاران از شرایط کنونی برنامه EB-5 وپروژه MD-ALPHA استفاده کنند.

آیا سرمایه گذار اجازه خرید ملک در آمریکا را دارد؟

حتما. سرمایه گذاری که، درخواست گرین کارت میکند میتواند درآمریکا ملک خریداری کند. داشتن گرین کارت به سرمایه گذار این امتیاز را میدهد که با گرفتن وام، با نرخ روز و مانند یک شهروند آمریکایی ملک مورد نظر خود را خریداری کند. و این یک امتیاز برای دارندگان گرین کارت محسوب می شود.

آیا سرمایه گذار EB-5 می تواند تجارتی در آمریکا داشته باشد؟

بله, زمانی که سرمایه گذار  گرین کارت خود را دریافت میکند از تمام حقوق و امتیازات یک شهروند آمریکایی برخوردار میشود و میتواند در هر مکانی که تمایل داشته باشد تجارت کند.

چه میزان سرمایه را سرمایه گذاران نیاز دارند برای پروژه هزینه کنند؟

مبلغ سرمایه گذاری 1,000,000 دلار میباشد اگر پروژه مرکز منطقه ای در “مناطق تعیین شده ایجاد شغل” (TEA) قرار گرفته باشد این مبلع به 500,000 دلار تقلیل میابد.

زمانی که درخواست سرمایه گذار تایید نشود، چه اتفاقی خواهد افتاد؟

 به علت مردود شدن تقاضای سرمایه گذار بستگی دارد. بطور کلی اصل سرمایه به سرمایه گذار برگشت داده خواهد شد اما برگشت هزینه های کارهای اداری و وکالت وابسته به شرایط موجود متغیر میباشد.

چه مناطقی را مرکز منطقه ای واشنگتن آمریکا تحت پوشش قرار میدهند؟

این مرکز تمرکزش را در بخش واشنگتن ایالت مریلند قرار داده اما نه تنها این بخش بلکه بخش های اطرافش که شامل بخش های مریلند، پنسیلوانیا، ویرجینیا و حومه واشنگتن دی سی میشود را نیز پوشش میدهد.

چه تغییراتی را برنامه EB-5 در آینده خواهد داشت؟

از سال 2015 پیشنهاداتی برای بالا بردن میزان سرمایه گذاری و همچنین تعداد مشاغل ایجاد شده و انتخاب مکان های سرمایه گذاری بیان شده است. قرار است تا ماه اکتبر 2016 عملی شوند. اما هنوز مشخص نیست چه تغییراتی در برنامه رخ خواهد داد و اگر تغییراتی صورت گیردبنظر میرسد بیشتر در مورد افزایش میزان سرمایه گذاری 500,000 دلار  به 750,000 دلار و میزان افزایش سرمایه گذاری 1,000,000 دلار به 1,500,000 دلار.

آیا مخارج دیگری مازاد بر مخارج سرمایه گذاری را سرمایه گذار باید بپردازد؟

بله. مازاد بر مبلغ سرمایه گذاری که یک میلیون دلار یا پانصد هزار دلار ذکر شده و هزینه های اداری و جمع آوری مدارک ثبت نام در اداره مهاجرت آمریکا و همچنین مخارج وکلای مربوط به عهده سرمایه گذار  EB-5 خواهد بود.

 معمولا مجموع  هزینه ها بین ۷۰ هزار تا ۱۰۰ هزار دلار میباشد که وابسته به شرایط پروژه و سرمایه گذاراست ‍‍‍‍‍‍.

آیا میزان هزینه ها مشخص است و یا بسته به سختی پرونده متغیر خواهد بود؟

هنگام ثبت نام سرمایه گذار کلیه هزینه ها بصورت کتبی به سرمایه گذار ارایه میشود. معمولا مجموع  هزینه ها بین ۷۰ هزار تا ۱۰۰ هزار دلار میباشد که وابسته به شرایط پروژه و سرمایه گذاراست.

مبلغ سرمایه ای که سرمایه گذار به آمریکا میآورد چه خواهد شد؟

سرمایه ای که سرمایه گذار در پروژه سرمایه گذاری میکند میباید طبق قانون برنامه EB-5 ریسک پذیر باشد و نمیتواند بعنوان مثال در یک حساب بانکی سپرده شود. این سرمایه می باید وارد سیستم مالی پروژه شده و در پیشبرد اهداف پروژه مصرف شود. البته همه هزینه های پروژه ها صلاحیت استفاده از سرمایه گذاری EB-5 را ندارند اما اکثرشان شامل آن میشوند.

چه مدارکی را سرمایه گذار میباید آماده ارایه داشته باشد؟

 سرمایه گذار میباید اطلاعات کلی در مورد خود و خانواده اش را ارایه دهد.  پاسپورت، گواهی تولد (شناسنامه) و مدارکی که منبع پولی که برای سرمایه گذاری استفاده می شود را نشان دهد. لیست دقیق مدارک مورد نیاز توسط وکلای سرمایه گذار به وی اعلام خواهد شد.

آیا سرمایه گذاران باید همه سرمایه های خود را اعلام کنند ؟

  سرمایه گذار میباید موجودی مبلغ سرمایه گذاری 500,000 دلار و هزینه های ثبت نام و مخارج اداری را اثبات نمایند وهمچنین نشان دهند بضاعت مالی مکفی را دارا میباشند.

آیا سرمایه ای که سرمایه گذار به آمریکا می آورد شامل مالیات میگردد؟

خیر. سرمایه سرمایه گذار بعنوان مثال 500,000 دلار شامل مالیات نمیگردد.دلیل آن هم این است که هنوز سرمایه گذار شهروند آمریکا به حساب نمی آید و اضافه بر آن هر هزینه ای که سرمایه گذار برای ساکن شدن در آمریکا با خود میآورد نیز مشمول مالیات نمیگردد. البته باز هم پیشنهاد میکنیم که حتما با یک متخصص مالیاتی مشورت شده و برنامه ای برای پرداخت مالیات در آینده در آمریکا داشته باشند. همچنین بدانند که قوانین جهت پرداخت میزان مالیاتشان موجود می باشد.

آیا سرمایه گذار بعد از اینکه گرین کارت خود را دریافت کرد میبایستی در آمریکا زندگی کند؟

بله, انتظار میرود که آنها اقامت خود را در ایالات متحده حفظ نمایند. شرط درخواست و گرفتن اقامت دایم و پاسپورت داشتن سکونت در آمریکا میباشد. بر اساس دستور اداره مهاجرت آمریکا شخص دارای گرین کارت باید حداقل دو سال و نیم از پنج سال را حتما در آمریکا بوده باشد تا بتواند شهروندی و پاسپورت خود را دریافت کند.

آیا سرمایه گذار میتواند به کشور محل تولدش رفت و آمد داشته باشد؟

بله, این امتیاز گرین کارت است و شما می توانید آزادانه هر تعدادی که خواستید رفت و آمد کنید. اما اگر سرمایه گذار احساس کند که زمان زیادی را خارج از آمریکا و بیش از 6 ماه تا یکسال خواهد گذراند ما به آنها پیشنهاد میکنیم برای Advance Parole اقدام نمایند که بصورت ساده یک اطلاع رسانی به دولت است که شما زمان زیادی را مثلا یکسال نیاز دارید و حتما برنامه دارید که به آمریکا بازگردید و در آمریکا سکونت داشته باشید. در این نوع موارد شما می توانید با گرفتن مجوز قبلی تا یکسال بدون از دست دادن گرین کارت خود بیرون از آمریکا باشید.

چه مدت زمان برای سرمایه گذار طول میکشد تا گرین کارت خود را دریافت کند؟

  دریافت گرین کارت از طریق EB-5 دارای دومرحله میباشد. اول، زمانی که سرمایه گذار مدارک مورد نیازش را آماده میکند و ثبت نام را انجام میدهد که این مورد به عنوان مثال در حال حاضر بین ۱۸ تا ۲۴ ماه طول میکشد. وقتی این تقاضا مورد قبول قرار گرفت بستگی به مکانی که در آن حضور دارد اگر در آمریکا باشد بدون ترک کشور میتواند تقاضای تغییر نوع ویزا را ارایه دهد و اگر در خارج از آمریکا سکونت داشته باشد باید به یکی از سفارتخانه های امریکا مراجعه کند و مدارک خود را اریه دهد که این تقریبا حدود ۲ تا ۳ ماه طول خواهد کشید. بعد از این مرحله آنها باید برای مصاحبه به سفارتخانه مراجعه، آزمایش های پزشکی را انجام داده و مدارک جدیدش را ارایه دهد و اگر همه چیز طبق روال عادی پیش رود برای متقاضی ویزای EB-5 صادر میشود. تنها یکبار و برای مدت ۱۸۰ روز اعتبار دارد. تا به آمریکا سفر کند. زمانی که وارد آمریکا شد توسط پست طی مدت 60 روز گرین کارت مشروط خود را دریافت خواهد کرد که آن نیز برای 2 سال دارای اعتبار بوده و قبل از پایان اعتبار باید یک تقاضای دیگر برای دریافت گرین کارت دایم ارایه دهد. مرحله دوم گرین کارت دایم و با اعتبار ۱۰ ساله است و برای گرفتن آن بعد از دو سال باید به دولت نشان داده شود که سرمایه گذاری انجام شده و سرمایه در این مدت در ریسک کاری قرار گرفته و همچنین سرمایه گذار توانسته ۱۰ شغل در اثر آن ایجاد نماید. پس از اثبات ۱۰ شغل ایجاد شده دولت آمریکا گرین کارت دایم را با اعتبار ۱۰ ساله برای متقاضی صادر می نماید. اگر متقاضی علاقه داشته باشد بعد از گذشت حداقل 5 سال از زمان صدور گرین کارت مشروط میتواند برای شهروندی و پاسپورت آمریکایی اقدام نماید.

آیا مسئولیت اثبات ایجاد شغل ها بر عهده سرمایه گذار، مرکز منطقه ای، و یا پروژه است؟

اصولا مسولیت اثبات ایجاد شغل با سرمایه گذار است. زیرا که اگر وی نتواند آنرا اثبات کند گرین کارت خود را از دست خواهد داد. اما از آنجایی که برای اثبات آن وی نیاز به مدارکی دارد که باید توسط پروژه و یا مرکز منطقه ای به ایشان ارایه شود باید با همکاری پروژه و مرکز منطقه ای این مدارک لازم را جمع آوری و نشان دهند که سرمایه حقیقتا سرمایه گذاری شده و در ریسک کاری قرار گرفته و مشاغل مورد نیازش هم ایجاد گشته است و با ارایه این مدارک به وکیلی که مسول ارایه و ثبت این مدارک میباشد تحویل دهند تا فرم E-29 را وی تکمیل نماید. این فرم تقاضا برای گرین کارت دایم می باشد و برای تایید شدن درخواست وی استفاده خواهد شد.

سرمایه گذار در پروژه چه نقشی را بر عهده دارد؟

سرمایه گذار پس از عضویت در پروژه مرکز منطقه ای EB-5 نقش فعالی در پروژه نخواهند داشت. معمولا گزارشات فصلی و یا نیم ساله برای ملاحظه آنها فراهم میگردد. از آنجایکه پروژه های مراکز منطقه ای و شرایط آن ها متفاوت است، نتیجه و تحویل اطلاعات پروژه بر اساس طرح تجاری پروژه انجام میشود.

آیا سرمایه گذار هیچ تضمینی برای برگشت سرمایه خود خواهد داشت؟

طبق قوانین  EB-5، این برنامه هیچ تضمینی به برگشت سرمایه نخواهد داد و بنابر قوانین اداره مهاجرت آمریکا که قبلا نیز اشاره شد همه سرمایه ها در طول مدت سرمایه گذاری باید در معرض ریسک قرار داشته باشند. به همین دلیل ما به متقاضیان توصیه میکنیم که توجه کامل به انتخاب مرکز منطقه ای که تعیین کننده پروژه با مدیریتی کاملا خبره است، داشته باشند.

چگونه یک پروژه واجد شرایط برنامه EB-5 میشود؟

زمانی که اداره مهاجرت آمریکا درخواست پروژه سرمایه گذاری را دریافت مینماید آنرا بررسی میکند تا اطمینان یابد که پروژه با شرایط و ملزومات EB-5  مطابقت دارد.

اداره مهاجرت آمریکا با چه دقتی پروژه ها را بررسی میکند؟

 اداره مهاجرت آمریکا با دقتی بالا همه پیشبینی های اقتصادی و محاسبه های ایجاد شغلی را بررسی میکند. ارزش گرفتن پیش تاییدیه برای سرمایه گذاران در این است که اداره مهاجرت آمریکا قبلا پروژه را تایید کرده است و در خواست آنها سریع تر پذیرفته میشود.

آیا سودی به سرمایه سرمایه گذار تعلق خواهد گرفت؟

میزان سود و پرداختی ها، بسیار متفاوت خواهند بود. سرمایه گذار می باید طرح  تجاری هریک از پروژه ها را بدقت بررسی کند تا بتواند در این موردآگاهانه تصمیم بگیرد.

تا چه زمانی سرمایه سرمایه گذار می باید در اختیار پروژه باشد؟

بطور کلی بستگی به پروژه دارد. سرمایه در بسیاری از موارد برای پنج سال و یا بیشتردر اختیار پروژه خواهد بود. بازهم تاکید میکنم هر پروژه  ای وابسته به نوع و طرح تجاری آن در ساختار و جزییات متفاوت خواهد بود.